لايه هاي پنهاني جنگ افغانستان

خبرگزاری خاورمیانه

گوردون داف، از تفنگداران سابق ارتش آمريکا و تحليلگر ارشد پايگاه اطلاع رساني “وترنز تودي”، در مقاله اي لايه هاي پنهاني از جنگ افغانستان را افشا کرد.

“داف” در اين مقاله مي نويسد؛ وزارت دفاع آمريکا با اعزام 30 هزار نيروي تازه نفس به افغانستان جهت “تقويت” نيروهاي خود براي “موج خروج”، به سراغ شرکاي بازرگاني خود رفت تا هر يک از سربازان سابق ارتش را که توانايي بازگشت و خدمت دوباره در ارتش را دارند، استخدام کنند.

آمريکائيان در گزارش ها و اخبار اين موارد را نمي خوانند، مرگ دو هزارمين سرباز در افغانستان، افزايش حملات در هر ماه و از همه سري تر اينکه تسليحات جديدتري به افغانستان ارسال مي شود.

طالبان و شبه نظاميان پشتون به راکت هاي دوربرد و دقيق تر دست يافته اند، مانند همان راکت هايي که يک هفته قبل جنگنده هاي VTO آمريکا را منهدم کرد.

اکنون آمريکا بيشتر عمليات هاي هوايي مهم خود را لغو مي کند يا تعداد آنها را کاهش مي دهد، زيرا موشک هاي زمين به هوا وارد صحنه نبرد شده اند.

به نقل از خبرنگاران جوان – تقريبا زمان به دو دهه قبل بازگشته، که موشک هاي استينگر آمريکايي توسط “تميم عثمان” کلنل سيا، که بسياري او را با نام “اسامه بن لادن” مي شناسند، وارد افغانستان شد.

امروز آمريکائيان هدف قرار گرفته اند و دو سال ديگر تا پايان برنامه ريزي شده جنگ باقي مانده. کاملا مشخص است که تمام جنگ در مسير غلطي به پيش مي رود.

اخيرا پس از 11 سال جنگ و 80 ميليارد دالر هزينه، ایالات متحده مجبور شدند تمام عمليات ها را به نيروهاي افغان واگذار کنند، نيروهايي که بيشتر از هر نيروي نظامي در تاريخ، آموزش نظامي ديده اند.

به 2035 کشته آمريکايي بايد بيش از هزار کشته نيروهاي ائتلافي را نيز افزود. تعداد نامعلومي از افغان ها نيز کشته شده اند. بعضي از آنها در ميدان جنگ و تعداد بيشتري در اثر حمله هواپيماهاي بدون سرنشين که بيش از هر چيز ديگري باعث تشکيل نيروهاي شبه نظامي مي شود.

به آمريکا هشدار داده شده که استفاده از هواپيماهاي بدون سرنشين در افغانستان و پاکستان، باعث ايجاد دشمني منطقه اي مي شود و افغانستان اين موضوع را ثابت مي کند.

يکي از ابعاد جنگ که به ندرت در مورد آن بحث شده، ولي بخش بزرگي از انگيزه ادامه جنگ است، هروئيني است که توسط طیاره از افغانستان راهي خارج مي شود. رسانه هاي آمريکايي ادعا مي کنند، طالبان موادمخدر صادر مي کند، هرچند که هيچ کس تاکنون طیاره طالبان را نديده است.

برخي ها گمان مي کنند که سيا کار صادرات مواد مخدر را انجام مي دهد و “ريچارد هالبروک” فرستاده سابق آمريکا در افغانستان، افزايش توليد موادمخدر را بخش مهمي از سياست خود ساخته بود.

وزارت دفاع آمريکا با اعزام 30 هزار نيروي تازه نفس به آمريکا، از شرکاي بازرگاني خود خواست؛ هريک از سربازان سابق را که توان بازگشت دارند، استخدام کنند.

هزاران مقاطعه کار خصوصي، استخدام شده و طبق برنامه قرار است تا سال 2014 يا تا وقتي که آخرين گياه خشخاش از بين برود، در افغانستان بمانند.

بعضي از سربازان اعزام شده در سنين 70 سالگي هستند و تعداد معدودي نيز به 80 سالگي نزديک شده اند.

بعضي از آنها مجبور شده اند به افغانستان برگردند، زيرا آنها تنها “نان آور” خانواده هاي خود هستند. بعضي از آنها به جنگ برگشته اند تا هزينه تحصيل نوه هاي خود را تامين کنند. بعضي از آنها نيز به جنگ آمده اند تا از نوه هاي بزرگسال خود حمايت کنند.

بعضي از اين سربازان وقتي که آيزنهاور رئيس جمهور بود، وارد ارتش شده اند.

آنچه که تاکنون به آن پرداخته نشده، اين حقيقت است که جنگ افغانستان و داستانهايي که بسياري از رسانه ها و سران در مورد القاعدة و اسامة بن لادن گفته اند؛ “افسانه محض” است.

هيچ اردوگاه آموزشي وجود نداشت، بن لادن هرگز يک سازمان تروريستي را اداره نمي کرد و هيچ گزارش و يا سند اطلاعاتي ارائه شده به دادگاه، تاکنون اين مسئله را انکار نکرده اند.

ضمن آنکه، بسياري از مقامات سيا، ارتش و ديگران که مايلند حقيقت را بگويند، خواهند گفت که هم جنگ عراق و هم جنگ افغانستان برپايه اطلاعات غلط صورت گرفت.

ارائه اطلاعات غلط، توطئه اي است که به تدريج به بخشي از تاريخ آمريکا، بوش، چني، ولفوويتز، کلارک، کامرون و البته توني بلر تبديل مي شود.

نسل جديد آمريکا اين دوره را تاريک ترين دوره تاريخ کشور خود خواهند ديد. دوره اي که آمريکا دشمن جهان شد و به کشور دزدها و دروغگويان، آدمکش هاي نژادپرست، آدم ربايان و شکنجه گران و متجاوزان تبديل شد. تاريخ اين موضوع را براي هزاران سال بخاطر خواهد سپرد.

گوردون راف در پايان مي نويسد؛ در سال 2009، لئون پانتا رئيس وقت سيا مدعي شد، القاعده کمتر از 12 نفر عضو دارد. او سعي مي کرد بگويد؛ آنها هرگز وجود نداشته اند، اما در آمريکا گفتن حقيقت “نظريه توطئه” تلقي مي شود

بنابراين، هر نهاد خبري در جهان، مي تواند برپايه ادعاي بي پايه و اساس گزارش دهد. ايران در حال توليد سلاح هسته اي است، در حاليکه اسرائيل بيش از 200 کلاهک هسته اي دارد.

Author

About Author

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *