یک عامل انتحاری در حوزه ۱۷ شهر کابل کشته شد

ریاست عمومی امنیت ملی جمهوری اسلامی افغانستان اعلام کرد که یک عامل انتحاری قبل از رسیدن به هدف توسط ماموران این ریاست شناسایی و با ضرب گلوله کشته شد.
به گزارش خبرگزاری خاورمیانه، عامل انتحاری «عباس» نام داشته و از اعضای شبکه تروریستی حقانی بوده است.
در اعلامیه ریاست عمومی امنیت ملی کشور آمده است که یک تن تروریست مربوط به شبکه حقانی را که قصد اجرای یک حمله انتحاری را در شهر کابل داشت، از بین برده شد.
تروریست عباس نام داشت و مربوط به شبکه تروریستی حقانی بود و نامبرده قبل از انجام حمله انتحاری توسط ماموران امنیت ملی شناسایی و در مربوطات حوزه ۱۷ (خیرخانه) شهر کابل از پا در آورده شد.
در اعلامیه تاکید شده که نیرو های امنیتی و دفاعی افغانستان مصمم به دفع هر نوع تهدید در مقابل مردم شریف و مسلمان خود می باشد.
امنیت ملی در این اعلامیه افزوده است که تمام تروریستان که به اشاره بیگانگان در افغانستان مردم بیگناه ملکی و سربازان قهرمان این خاک را به شهادت می رسانند، از بین برده خواهند شد.