۸۰ کشاورز هندی به دلیل فقر اقتصادی خود کشی کردند

بارندگی های بی موقع و جاری شدن سیلاب امسال در هند خسارت های زیادی را به کشاورزان وارد کرده و شماری از کشاورزان به دلیل خساره مند شدن و فقر اقصتادی دست به خو کشی زده اند.

به گزارش خبرگزاری خاورمیانه، تاکنون هشتاد تن از کشاورزان در هند دست به خود کشی زده و شماری هم به دلیل نبود معیشت زندگی فرزندان خود را به فروش رسانده اند.

براساس گزارشها فقط در ایالت «اوتارپرادِش» هند، ۴۰ کشاورز در مدت دو هفته دست به خودکشی زدند و حدود ۴۰ کشاورز دیگر نیز طی دو ماه حمل و ثور در ایالت مدیا پرادش این کشور خودکشی کرده اند.

در اوتارپرادش «پنجاب» و «حایرانا» مزارع گندم ،کچالو، پیاز و سبزیجات کشاورزان از بین رفته است .

براساس آمار رسمی هنوز نزدیک به ۷۰ درصد از مردم هند در روستاها سکونت دارند و درآمد حاصل از کشاورزی برای اقتصاد این کشور حیاتی است.

در چند هفته گذشته هزاران نفر از کشاورزان به دلیل شرایط نامناسب زندگی علیه سیاست های ناراندرا مودی نخست وزیر این کشور دست به تظاهرات زدند و یکی از آنها درمقابل دیدگان مردم در دهلی نو خود را حلق آویز کرد.

براساس گزارش های منتشر شده، مشکلات اقتصادی کشاورزان باعث شده که برخی از انها اقدام به فروش فرزندان خود برای تامین زندگی کنند .

روزنامه انگلیسی زبان بیزینس استاندارد روز جمعه در گزارشی نوشت: «لال سینگ» کشاورز هندی که براثر ریزش باران و سیل خسارت سنگینی به محصولاتش وارد شده بود برای تامین زندگی خود، دو فرزندش را به مبلغ ۳۵ هزار روپیه(۵۴۰ دالر) فروخت .

مقامات دولتی هند می گویند:ریزش باران های غیر فصلی و از بین رفتن محصولات کشاورزی در ایالت مادیا پرادش باعث افزایش تعداد خودکشی و قاچاق کودکان شده است.

براساس گزارش مقامات محلی، مددکاران اجتماعی تنها در منطقه خارگن بیش از ۵۰ کودک را از کار اجباری نجات داده اند.

مقامات دولتی در هفته گذشته برای مبارزه با قاچاق کودکان تعدادی از افراد سودجو را دستگیر کردند.

ویشنو جیسوال، رئیس مرکز مراقبت از کودکان در بخش هاردا در ایالت مادیا پرادش گفت:مقامات دولتی و ما به طور منظم برای یافتن کودکان کار به محل های مختلف سفر می کنیم.

بر اساس آمار منتشر شده دولتی، بارندگی و سیل در ایالت مادیا پرادش باعث نابودی بیش از ۵۷۰ هزار هکتار از زمین های کشاورزی شده است .

به نوشته روزنامه ها، تعدادی از کشاورزان خسارت دیده که قادر به پرداخت قرض های خود نبودند به زندگی خود پایان دادند.

هندوستان از تولید کنندگان بزرگ محصولات کشاورزی درجهان است و بیش از نیمی از جمعیت این کشور در بخش کشاوری مشغول به کار هستند.

Author

About Author