یک ماه جنگ و خسارت ۴ تا ۶ میلیارد دالری به غزه

ساکنان نوار غزه اعلام کردند که حمله هوایی و زمینی رژیم صهیونیستی نتایج یک زلزله ویرانگر را در پی داشته است چرا که تعدادی از ساختمان‌ها، مساجد، مدارس و کارخانه‌ها تخریب شده‌اند و تانک‌های اسرائیلی به خیابان‌ها به ویژه در رفح آسیب رساندند.

به گزارش خبرگزاری خاورمیانه، نیروهای امدادرسان در اولین روز آتش‌بس موقت در نوار غزه پیکر شهدای بیشتری را از زیر آوار بیرون کشیدند و به این ترتیب آمار یک ماه تجاوزهای رژیم صهیونیستی به نوار غزه به حدود ۱۸۷۵ رسیده است.

پایگاه اینترنتی شبکه خبری الجزیره اعلام کرد، یک ماه پس از حملات مداوم رژیم صهیونیستی به نوار غزه که بیش از ۱۸۷۵ شهید بر جای گذاشته است، فلسطینی‌هایی که به دلیل درگیری‌ها خانه و کاشانه خود را ترک کرده بودند به خانه‌هایشان بازگشته تا شاهد میزان تخریب‌ها و ویرانی‌ها باشند.

فاجعه برای کودکان غزه

رئیس دفتر میدانی که توسط یونیسف اداره می‌شود، اعلام کرده است که در میان شهدای غزه بیش از ۴۰۰ کودک هستند که در پی حملات رژیم صهیونیستی جان خود را از دست داده‌اند.

این مقام سازمان ملل نسبت به سرنوشت کودکان غزه نگرانی شدید خود را اظهار کرده است.

رئیس دفتر میدانی که توسط یونیسف اداره می‌شود، اعلام کرد که علاوه بر کودکانی که جان خود را از دست داده‌اند، این حمله اسرائیل به نوار غزه باعث شده است که حدود ۴۰۰ کودک دیگر شوکه شوند.

وی افزود: ساختن زندگی این کودکان بخشی از تلاش‌های بسیار برای بازسازی نوار غزه خواهد بود.

خسارت و ویرانی‌های گسترده

در همین راستا، آتش‌بسی که دو روز دیگر ادامه خواهد داشت میزان تخریب‌های بسیار در نوار غزه را نشان می‌دهد.

در این راستا، تیسیر عمر، معاون، وزیر اقتصاد فلسطین اعلام کرده است که ارزش خسارت‌های مستقیم حمله رژیم صهیونیستی حدود چهار تا شش میلیارد دلار است.

ساکنان نوار غزه اعلام کردند که حمله هوایی و زمینی رژیم صهیونیستی نتایج یک زلزله ویرانگر را در پی داشته است چرا که تعدادی از ساختمان‌ها، مساجد، مدارس و کارخانه‌ها تخریب شده‌اند و تانک‌های اسرائیلی به خیابان‌ها به ویژه در رفح آسیب رساندند.

خبرنگار الجزیره عکس‌هایی از تخریب‌های گسترده از رفح واقع در جنوب نوار غزه و از منطقه الشعف در شرق غزه را منتشر کرده است.

در شمال غزه نیز صدها هزار تن که از خانه و کاشانه خود آواره شده بودند به مناطق خود بازگشتند.

بیشتر مناطق نوار غزه از قطع تقریبا کامل برق و آب رنج می‌برند چرا که رژیم صهیونیستی ذخایر سوختی در تنها نیروگاه برق نوار غزه و بویژه مخازن آب آشامیدنی را هدف قرار داده است.

جنگنده‌ها و توپخانه‌های رژیم صهیونیستی ظرف یک ماه از عملیات “صخره سخت” بیش از ۵۰۰۰ تن موشک و بمب شلیک کرده‌اند.

تلاش‌ها برای آتش‌بس دائمی

در محافل دیپلماتیک، دو هیات اسرائیلی و فلسطینی وارد قاهره شدند تا مذاکراتی در خصوص آتش‌بس دائمی انجام دهند.

در همین حال، منابع مصری اعلام کردند که ظرف روزهای آتی مرحله سیاسی آغاز خواهد شد که هدف از آن برآورده ساختن خواسته‌های فلسطینی‌ها است.

منابع اعلام کردند که تشکیلات خودگردان فلسطین پس از توافق تمامی گروه‌ها، تنها طرفی است که نماینده مردم فلسطین در این تلاش‌ها است و این دولت توافق ملی است که هرگونه توافق قریب الوقوع را امضا خواهد کرد.

مشارکت احتمالی امریکا در مذاکرات

امریکا نیز اعلام کرده است که احتمالا در این مذاکرات شرکت خواهد کرد.

جن ساکی، سخنگوی وزارت خارجه امریکا تاکید کرد که واشنگتن نقش اساسی را در دستیابی به آتش‌بس در نوار غزه ایفا کرده است.

وی در کنفرانسی خبری عنوان داشت: احتمال دارد که ما در این مذاکرات شرکت کنیم و مشخص خواهیم کرد که این حضور در چه سطح و در چه تعداد و چه زمانی خواهد بود.

این مقام امریکایی افزود: جان کری، وزیر خارجه امریکا و اعضای دولت امریکا به حل و فصل اوضاع پایبند هستند، مشخص است که تمامی طرف‌ها از این مشارکت استقبال می‌کنند، مذاکرات درخصوص ماهیت هیات امریکایی در داخل آمریکا و با نمایندگان مصری صورت می‌گیرد.

جن ساکی با بیان این که واشنگتن خواهان توقف خشونت‌ها به صورت همیشگی است، به این مساله اشاره کرد که واشنگتن می‌داند که حل و فصل مشکل تاریخی میان فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها ظرف چند ساعت حل نخواهد شد.

Author

About Author

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *