۲۸ صفحه رسوایی سعودی ها؛ برگ برنده دموکرات ها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا!!!

4bk82ca129a046boes_800C450با انتشار بخش کوچکی از رسوایی ۲۸ صفحه ای که اخیرا شبکه سی ان ان به محتوای آن اشاره کرد، ارتباط دولت سعودی با تروریست های سعودی تبار حادثه یازده سپتامبر را می توان برگ برنده ای برای دومکرات ها در انتخابات پیش رو در نظر گرفت .

 این اسناد یک هشدار مهم به عربستان سعودی است تا در اجرای دستورات آمریکا همچنان  دیکته شده اجرا کند و در حوزه سیاست خارجی به فکر استقلال سیاسی نباشد .

این تهدید آمریکا برای سعودی ها که با دستور کاخ سفید در پی بی ثباتی خاورمیانه هستند همچون آب سردی بود بر پیکره مزدوران دولت سعودی تا معلوم شود هر زمان کاخ سفید تشخیص بدهد می تواند جایگاه آنها را در جهان در حد یک حامی تروریسم کاهش دهد و گاهی فشارهای افکار عمومی چنان فضا را ملتهب می کند که حتی میلیون ها دالر رشوه به سناتورهای فاسد لابی طرفدار سعودی هم جواب نمی دهد و بوی تعفن حامیان تروریسم با هیچ عطر غربی قابل رفع نخواهد بود‌.

به گزارش سی ان ان، در  سند ۲۸ صفحه ای از  دخیل بودن اعضایی از خاندان حاکمه سعودی در انفجار ساختمان های دوقلوی تجارت جهانی همچنان بر روابط واشنگتن و ریاض پرده برداری شد.

شاهزاده بندر بن سلطان به عنوان شاهزاده ایی بسیار ذی نفوذ از روابط صمیمانه ایی با ریاست جمهوری پیشین ایالات متحده ،جورج بوش، برخوردار است.

شش ماه پس از حملات یازه سپتامبر سرویس های اطلاعاتی امریکا وقتی که اولین متهم در این حملات را بازداشت کردند  با شواهد ترسناکی مواجه گشتند: یک تعداد شماره های  تلفن که به ایالات متحده مرتبط بودند.

طی یک یورش شبانه ، نیروهای ویژه پاکستانی فردی بنام ابوزبیده که از افراد نزدیک به اسامه بن لادن بود را دستگیر کردند که وظیفه نامبره ظاهرا جذب نیرو برای سازمان القاعده بوده است.

هم اکنون و پس از ۱۴ سال از دستگیری ابوزبیده ، اطلاعات امنیتی  که از حالت سری خارج شده اند و برای اعضای کنگره امریکا در سال ۲۰۰۲  راجع به حملات ۱۱ سپتامبر تهیه شده بود که به گزارش ” ۲۸ صفحه ایی” موسوم شده بود به وضوح  نشان میدهد که یک رابطه غیر مستقیم  بین عاملان حملات ترویستی ۱۱ سپتامبر و اعضای مطرح خاندان سلطنتی آل سعود-همچون سفیر  ریاض در واشنگتن ، شاهزاده بندر بن سلطان وجود داشته که  از انظار مردم امریکا به کلی مخفی مانده است.

از ۱۹ عامل انتحاری ۱۵  تن تبعه  عربستان سعودی می باشند که توانستند چهار فروند هواپیما را بر فراز آسمان بربایند و در نتیجه تاریخ معاصر آمریکا را تغییر دهند .این اتفاق ناگوار ابر تاریکی را بر روابط واشنگتن- ریاض تا مدت های مدیدی سایه خواهد افکند.

اگرچه گزارش ” ۲۸ صفحه ایی” که به تازگی از اسناد طبقه بندی شده خارج گردیده ،  نتوانسته یک رابط مستقیم و دقیق بین شاهزاده بندر بن سلطان و عوامل انتحاری یازده سپتامبر  بیابد ، معهذا سرنخ های جدیدی از نقش رژیم ال سعود در حوادث خونین تروریستی یازده سپتامبر را بر ملا ساخته است.

ضمن اینکه در  گزارش ” ۲۸ صفحه ایی” به موارد مهمی مثل ارتباط سفیر سابق عربستان سعودی با یک تبعه عربستانی به نام اسامه بسنان  که طی حوادث ۱۱ سپتامبر در امریکا زندگی میکرد اشاره نشده است.

نامبرده مورد بازجوی دستگاه امنیتی امریکا قرار گرفت که ایا وی  به دو نفر از هواپیماربایان ۱۱ سپتامبر یاری رسانده است یا خیر.  صفحات محرمانه نشان میدهد که بندر بن سلطان و همسرش  مقادیر نامشخصی پول را به خانواده اسامه بسنان ارسال کرده اند .

اسامه بسنان ،  یک کارمند سابق در هیات آموزشی عربستان در واشنگتن دی سی ، طبق اسناد کمیسیون ۱۱ سپتامبر که معلومات اطلاعاتی آن توسط اداره تحقیقات فدرال آمریکا جمع آوری گشته بود  ((در شهر سن دیگو،ایالت کالیفرنیا) و دقیقا در آن سوی خیابانی که دو نفر از هواپیماربایان ۱۱ سپتامبر(( یعنی  خالد المحضار و نواف الحازمی)) ساکن بودند ، زندگی میکرد.

المحضار و الحازمی دو تبعه سعودی بودند که توانستند “ظاهرا”  هواپیمای پرواز ۷۷ شرکت امریکن ایرلاینز ر به وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون)بکوبند.

 با توجه به اسناد “کمیسیون ۱۱ سپتامبر”  ، اسامه بسنان به بازجوی FBI  خویش اعتراف کزده بود که وی المحضار و الحازمی را وقتی آن دو در شهر سن دیگو ساکن بودند دیدار کرده  اما این اعترافات  را در جلسات استنطاق بعدی به کلی تکذیب کرده است. به نظر می رسد که  اسامه بسنان روابط نزدیک تری با  المحضار و الحازمی داشته اما FBI  نتوانست این ادعا را اثبات نماید.

اتهامات علیه بندر و سایر شهروندان سعودی در سال ۲۰۰۲ توسط کمیته ی مشترک به منظور تعیین نهایی ارتباطات [آن ها] با حکومت عربستان نبوده است، چرا که بر اساس گزارش، آمده است تحقیقات بیشتر ممکن است توضیحات قانونی و بی غرضی از این ارتباطات ارائه دهد.

گراهام، سناتور پیشینی که تلاش فراوانی برای منتشر شدن عمومی گزارش ۲۸ صفحه ای مبذول داشته بود معتقد است که دلایل کافی برای تحقیقات دقیق تر وجود دارد. او همچنین خواهان انتشار پاسخ سی آی ای و اف بی آی به سؤالات مطرح شده در گزارش ۲۸ صفحه ای است.

گراهام این پرسش را مطرح نموده است که «آیا کمیسیون بررسی حوادث یازده سپتامبر، اف بی آی، سی آی ای و هر ارگان دیگر از ایالات متحده، تحقیقات جامعی از نقش بندر در این ارتباطات به عمل آورده است یا نه؟ و اگر چنین بوده است، چه نتایج نهایی از این تحقیقات بدست آمده است؟»

Author

About Author