ساختار مهندسی شده ی انتخابات آمریکا

شور و هیجان انتخابات آمریکا با نزدیک شدن به روز رای گیری در حال اوج گیری است. هر کدام از نامزدهای دو حزب از هر ابزاری برای رسوا کردن و سیاه نمایی نامزد دیگر استفاده نموده و اخلاقیات آخرین چیزی است که در این رقابت به ذهن نماینده دو حزب متبادر می شود. حقیقت ماجرا اینست که اصول اخلاقی حلقه ای مفقوده در سیاست ایالات متحده است. هیلاری کلینتون، نامزد حزب دمکرات، در مناظره انتخاباتی از کلمات رکیک

 (http://en.institutomanquehue.org/publications/news/did-hillary-clinton-mutter-donald-trump-debate.html)

خطاب به رقیب خود استفاده می نماید. این در حالیست که صدها میلیون نفر در سراسر دنیا مخاطب مناظرات هستند و این موضوع هیچ اثری از شرمساری را در این نامزد دمکرات ایجاد نمیکند. حتی رهبران مذهبی آمریکا بر این عقیده اند

(http://en.institutomanquehue.org/publications/news/christian-right-leader-hillary-clinton-hostile-biblical-christianity.html)

که کلینتون شایستگی لازم را برای ریاست جمهوری کشوری مثل آمریکا که جمعیت عمده ای از آن دارای باورهای مذهبی قوی  هستند ندارد. در سوی دیگر، دونالد ترامپ، نامزد حزب جمهوری خواه، از وضعیت بهتری برخوردار نیست. انحرافات جنسی و باورهای خشونت آمیز ترامپ در مورد زنان نه تنها برای زنان، بلکه برای مردان آمریکایی نیز بهت آور بوده است. استفاده ی خشونت بار از کلمات برای خطاب کردن گروه ها و دسته های مختلف، بخصوص در شبکه های اجتماعی،

(http://en.institutomanquehue.org/publications/news/as-first-lady-melania-trump-wants-to-save-you-from-her-husband.html)

خانواده ها را بر آن داشته تا به فرزندان نوجوان خود اجازه ی دنبال کردن ترامپ و گفته های او در شبکه های اجتماعی را ندهند. بعلاوه، تعداد زنانی که ترامپ را متهم به آزار و اذیت جنسی و تجاوز

(http://en.institutomanquehue.org/publications/news/list-women-accused-donald-trump-of-sexual-assault.html)

می کردند همچنان رو به افزایش است و بر تعداد افراد این لیست افزوده می شود. ویدئویی از ترامپ پخش شده است که در آن از کلمات رکیک و زشت در مورد زنان استفاده میشود. نامزد جمهوری خواه در توجیه این سخنان گفته است این جملات مربوط به حریم شخصی است. در حالیکه تصور میشد این ویدئو تیر پایانی بر پیکر این نامزد جمهوری خواه باشد، تغییر شگرفی در نتایج نظر سنجی ها ایجاد نشد. گویا استفاده ابزاری و جنسی از زنان تاثیر چندانی بر نظر آنها نسبت به ترامپ نداشته است.

همه ی این اطلاعات، که بعضی توسط نامزد رقیب و بعضی دیگر توسط سایر منابع علی الخصوص ویکی لیکس، به نشریات درز پیدا کرده است، تاثیر کوچکی بر جهت گیری عموم مردم نسبت به کاندیداها و انتخابات داشته است. این موضوع بیش از آن که به عموم مردم مربوط باشد، به سیستم مدیریتی و امپراتوری رسانه در آمریکا مربوط است. جولین آسانژ، موسس ویکی لیکس، در واکنش به ادعای تقلب در انتخابات توسط نامزد جمهوری خواه نوشته است:

 ” هیچ چیزی به نام «انتخابات آمریکا» وجود ندارد. تنها نوعی پابرجایی قدرت وجود دارد. مهندسی در انتخابات مقدماتی، مهندسی رسانه، کاندیدای «پرسر و صدای» مهندسی شده همه ی آن چیزی هستند که این پابرجایی را به جلو می برد”

این واقعیت که ترامپ موضوع تقلب در انتخابات را برای پاسداری از رای مردم یا برقراری قانون بیان نمی کند، بر کسی پوشیده نیست. سخنان ترامپ مبنی بر اینکه “در صورتی نتیجه ی انتخابات را می پذیرم که برنده ی آن باشم” بیشتر شبیه یک طنز است تا جملات رییس جمهور بالقوه ی یک کشور.

آنچه آسانژ سعی در بیان آن دارد این نکته است که تقلب در سطحی بالاتر از صندوق و رأی گیری در آمریکا در حال اتفاق است. تمام ساختار سیاسی و مدیریتی در آمریکا بصورت فریبکارانه ای مهندسی شده هستند واین مردم نیستند که انتخاب می کنند؛ در واقع مردم مهندسی میشوند برای انتخاب یک فرد. این حقیقت پنهان در پسِ جهت گیریِ عمومی در مورد انتخابات علیرغم وجود تمام اطلاعاتی است که پرده از فساد هر دو نامزد در رسانه های عمومی برداشته است. شاید بتوان گفت این واقعیت که رسانه ها و ساختار سیاسی در آمریکا فریبنده و مهندسی شده هستند کلید اصلی پاسخ به سوالات متعدد در مورد روند انتخابات جاری آمریکا می باشد.

Author

About Author

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *