وقوع یک معجزه قرآنی در قلب اروپا
در شمالیترین شهر کشور اروپایی دانمارک میتوان یک نشانه قرآنی را دید.
به گزارش خبرگزاری خاورمیانه، در شهر توریستی اسکاگن این زیبایی را میتوان در سجیه دید، جایی که دریای بالتیک و دریای شمالی بهم میپیوندند، دو دریای مختلف با هم یکی نمیشوند و بنابرین این پدیده زیبایی به وجود میآید و این همان چیزی است که در قرآن آمده است.
در قرآن بارها از آیات و نشانههای خداوند شنیداید اما هیچگاه به آنها در اطرافمان توجه نکردهایم، این یکی از همان نشانههای است که خداوند در آیات مختلف درباره آن سخن گفته است، با دیدن این مناظر عجیب و زیبا، می توان بیشتر تعمق کرد.
سوره مبارکه الرحمن :
مَرَجَ الْبَحْرَیْنِ یَلْتَقِیانِ (۱۹) بَیْنَهُما بَرْزَخٌ لا یَبْغِیانِ (۲۰) فَبِأَیِّ آلاءِ رَبِّکُما تُکَذِّبانِ (۲۱) یَخْرُجُ مِنْهُمَا اللُّؤْلُؤُ وَ الْمَرْجانُ (۲۲)
۱۹٫دو دریا را به گونه ای روان کرد که با هم برخورد کنند، ۲۰ اما میان آن دو حد فاصلی است که به هم تجاوز نمی کنند، ۲۱ پس کدامین نعمتهاى پروردگارتان را انکار مى کنید؟ ۲۲ از آن دو، مروارید و مرجان خارج مى شود.
سوره مبارکه فرقان آیه ۵۳:
« و هو الذی مَرَجَ البحرینِ هذا عَذبٌ فُراتٌ و هذا مِلحً اُجاجً وَ جَعَلَ بَینَهما بَرزَخا و حِجراً مَهجوراً»
و اوست کسی که دو دریا را موج زنان به سوی هم روان کرد این یکی شیرین و آن یکی شور و تلخ است ومیان آن دو حریمی استوار قرار داد.
سوره مبارکه فاطر آیه ۱۲:
وَمَا یَسْتَوِی الْبَحْرَانِ هَذَا عَذْبٌ فُرَاتٌ سَائِغٌ شَرَابُهُ وَهَذَا مِلْحٌ أُجَاجٌ وَمِن کُلٍّ تَأْکُلُونَ لَحْمًا طَرِیًّا وَتَسْتَخْرِجُونَ حِلْیَهً تَلْبَسُونَهَا وَتَرَى الْفُلْکَ فِیهِ مَوَاخِرَ لِتَبْتَغُوا مِن فَضْلِهِ وَلَعَلَّکُمْ تَشْکُرُونَ
این دو دریا یکسان نیستند: یکی آبش شیرین و گواراست و یکی شور و تلخ، از هر دو گوشت تازه می خورید، و از آنها چیزهایی برای آرایش تن خویش بیرون می کشید و می بینی که کشتی ها برای یافتن روزی و غنیمت، آب را می شکافند و پیش می روند، باشد که سپاسگزار باشید.
سوره مبارکه نمل آیه ۶۱:
اَمَّنْ جَعَلَ الْاَرْضَ قَرَارًا وَ جَعَلَ خِلالَهَا اَنْهَارًا وَ جَعَلَ لَهَا رَوَاسِیَ وَ جَعَلَ بَینَ الْبَحْرَیْنِ حَاجِزًا ءَاِلهٌ مَعَ اللهِ بَلْ اَکْثَرُهُمْ لَا یَعْلَمُونَ ﴿۶۱﴾
«آیا شریکانى که مىپندارند بهتر است» یا آن کس که زمین را قرارگاهى ساخت و در آن رودها پدید آورد و براى آن، کوهها را «مانند لنگر»قرار داد، و میان دو دریا برزخى گذاشت؟ آیا معبودى با خداست؟ «نه،» بلکه بیشترشان نمى دانند