فاطمیون کیست و داعش چیست؟

فاطمیون یا مدافعین حرم حضرت زینب و حضرت رقیه دختران حضرت پیامبر اسلام استند؛ بعد از این که داعش امکان مقدس را در سوریه و دیگر کشورها انفجار دادند تشکیل شد و برای دفاع از حرم دختران پیامبر اسلام به میدان کارزا رفتند؛ اما گروه تروریستی داعش فکر و برنامۀ بود بخاطر ضعیف ساختن کشورهای اسلامی و بدنام کردن اسلام که به حمایت مالی عربستان سعودی، حمایت نظامی آمریکا و برنامه مشترک اسرئیل و دیگر کشورهای دخیل در حمایت این گروه تروریستی ساخته شد که با مبارزه های سخت، طافت‌فرسا ولی امیدوار کنند این گروه تروریستی را مسلمان‌ها شکست دادند.

فاطمیون چه کسانی هستند؟

لشکر فاطمیون کسانی بودند که در جنگ‌های داخلی زمان شوروی سابق و جنگ با طالبان همواره از مناطق‌شان دفاع می‌کردند. این لشکر درسال ۲۰۰۱ بعد ازاینکه القاعده برج‌های تجارت جهانی را مورد هدف قرارداد و آمریکا برای سرکوب طالبان به افغانستان آمد -که پس از گذشت یک و نیم دهه هنوز طالبان در افغانستان حضور دارند- که با تشکیل حکومت موقت از سوی جامعه بین‌المللی در افغانستان این لشکرازهم پاشیدند و به کارهای دیگر پرداختند اما بعد ازسالها که گروه تروریستی داعش در جهان قدعلم کرد ویکی از کارهای‌شان منهدم کردن امکان مقدس بود و قصد داشتند که به حرم  حضرت زینب حمله کنند،همین ‌که این خبر به رسانه ها رسید بعضی از جوانان خودجوش که تعداد شان به ۲۵ نفر می‌رسید بنام «مدافعین حرم» با فرماندهی «ابوحامد» به جنگ علیه این گروه پیوستند و آهسته، آهسته این جنگ یک شکل دیگر به خود گرفت و کمیت این گروه بیشتر شد و به لشکر مبدل شد و این لشکر را فاطمیون نام گذاشتند و فاطیمون یا مدافعین حرم مشتکل از جوانان مسلمان افغانستان، پاکستان و… استند، حال این لشکر در انجام عملیات همۀ گروه‌های مقاومت اعم از فاطمیون، زینبیون و حزب‌الله در هماهنگی با یکدیگر مشارکت و وحدت دارند.

فاطمیون چه کارهایی کرده اند؟

فاطمیون بعد از این که وارد میدان کارزا شدند شروع به مقاومت کردند و این مقاومت سبب شد که جوانان شیعه از افغانستان، پاکستان و ایران برای دفاع از حرم حضرت زینب به این گروه بپیوندد و این گروه آهسته، آهسته به لشکر مبدل شد و هم اکنون این گروه در اطراف حرم حضرت زینب  و مناطق دیگرحضور دارند. در حال حاضر تعداد  فاطمیون افزایش پیدا کرده است، اول تولی  بعد لوا و بعد به  فرقه تبدیل شدند به طوری که حال چندین هزارنفرهستند و به طورتقسیم بندی شده در سوریه می‌جنگند و با زینبیون نیزدرارتباط هستند وبه هنگام نبرد با تمام گروه‌هایی که علیه داعش در جنگ هستند مبارزه می کنند.

چرا رسانه‌های غربی و منطقه‌ای علیه فاطمیون گزارش می‌دهند؟

رسانه‌های غربی اکثراً استراتیژی درازمدت درتبانی با حکومت های غربی دارند و اکثر رسانه‌های منطقه‌ای هم بخشی از رسانه‌های غربی هستند که از سیاست و استراتیژی آنها پیروی می‌کنند، بعد از اینکه آمریکا در سوریه شکست خورد و این شکست را پذیرفت، جنگ روانی علیه فاطمیون را آغاز کرد که این جنگ روانی به کشورهای همسایه نیز رخنه کرد.

بدلیل اینکه آمریکا از جانب قاسم سلیمانی،حزب الله لبنان و فاطمیون افغانستان شکست خورده است سعی می‌کند تا از طریق جنگ روانی شکست اش را جبران کند، وگرنه دفاع از مقدسات در هیچ دینی کار ناپسند نیست و حال که فاطمیون از حرم حضرت زینب دفاع می‌کنند نه تنها که خلاف ارزش‌های دینی و انسانی نمی‌باشد بلکه دفاع ازمقدسات نیز محسوب می‌شود.

غرب در خاورمیانه در پی چه است؟

حکومت‌های غربی در خاورمیانه به دنبال نظم نوین درخاورمیانه هستند، حمله به افغانستان، عراق، سوریه و استراتیژی بهارعربی، همه پرسی کردستان و… همه برنامه‌های است که مربوط به نظم نو خاورمیانه می‌شود، دردیگر کشورها این برنامه عملی شد اما هنگامی که نوبت به سوریه رسید، روسیه به حیث یک قدرت عمل کرد و درهمکاری با ایران، حزب الله لبنان، فاطمیون و… داعش را شکست دادند و حکومت بشارالاسد پابرجا ماند. این شکست برای غربی‌ها قابل هضم نبود و این شکست غرورآنها را جریحه دار کرد واستراتیژی‌شان را با شکست مواجه کرد و حال میخواهند از طریق افغانستان بر کشورهایی که در سوریه علیه شان اقدام نظامی کردند فشار وارد کنند.

گروه موسوم به «جماعت توحید و جهاد در عراق» به سرکردگی «ابومصعب زرقاوی» در ابتدا مدعی بود که در برابر امریکا مقاومت می‌کند؛ در حالی‌که هم‌زمان مردم عراق را تکفیر می‌کرد و سر می‌برید و در ادامه این گروه نام‌های مختلف و سرکرده‌های مختلف پیدا کرد.

با اسامه بن لادن سرکرده گروه القاعده بیعت کرد و بعد با ۷ گروه تروریستی  بنام‌های «جیش الطائفه»، «المنصوره»، «سرایا أنْصار التّوحید»، «سرایا الجهاد الإسلامی»، «سرایا الغرباء»، «کتائب الأهوال» و «جیش أهل السنه و الجماعه» پیوستند و «مجلس شورای مجاهدین در عراق» ایجاد شد و ریاست این همه را تشکیلات را «عبدالله رشید البغدادی» به عهده داشت و بعد از کشته شدن «زرقاوی» ریاست این گروه را «ابو حمزه المهاجر» به عهده گرفت؛ اما یک ماه بعد «ابوحمزه المهاجر» در بیانیه‌ای اعلام کرد که «مجلس شورای مجاهدین در عراق» منحل شده و گروه جدید تحت نام «دولت اسلامی عراق» به ریاست «ابو عمر بغدادی» تشکیل شد و «المهاجر» معاونیت این گروه را به عهده گرفت و بدین ترتیب گروه داعش شکل گرفت و در سال ۲۰۱۰  ابوعمر البغدادی و ابوحمزه المهاجر توسط نیروهای امریکایی به قتل رسیدند و ابوبکر بغدادی به حیث رییس این گروه معرفی شد.

چگونه‌گی رشد داعش

جریان‌های افراط‌گرایی زبان مشترک و پلان مشترک دارند و داعش با بهره‌گیری از جریان فرقه‌ای وهابیت که بانی آن بیشتر عربستان است، رشد کرد و با ایجاد ائتلاف بین عربستان – ترکیه و قطر و حمایت نظامی امریکا و حمایت مالی عربستان و قطر؛ این گروه به یک گروه دهشت‌افگن در خاورمیانه بالخصوص در سوریه و عراق تبدیل شد.

این گروه بیشتر با جنایت‌های ضد بشری زبان‌زد بین‌المللی شده و از نفت عراق سود وافر بدست آورد و با ایجاد اتحاد بین ایران، سوریه و روسیه، گروه تروریستی داعش در سوریه شکست خورد و حال بازمانده‌های آن به سوی کردستان رفته است.

استراتیژی کشورهای حمایت‌کننده و جنایت‌های داعش

واژه داعش برگرفته شده از «دولت اسلامی عراق و شام» است و این نام در نخست برای همین جاها مصداق داشت؛ اما بعدها با حمایت کشورهایی چون عربستان، امریکا، قطر و ترکیه خواهان جغرافیای بیشتر شدند و حال بعد از شکست در عراق و سوریه کشورهایی که از اینها حمایت کرده بود؛ از نام اینها استفاده می‌کنند و زیر نام اینها برنامه‌ها و استراتیژی‌های بزرگ را رقم می‌زنند.

جنایت‌های ضد بشری داعش سر بریدن، جهادالنکاح، زنده سوزاندن زندانیان و ده‌ها جنایت دیگر است که در ولایت‌های جنوب شرقی افغانستان هم گروهی که زیر نام داعش فعالیت می‌کند دست به این اعمال می‌زنند و داعش وقتی که منطقه‌ای را تسخیر کند همه قوانین شهری از بین می‌رود و قوانین خودشان پیاده می‌شود.

زندانیان را آزاد می‌کنند، دختران باکره را با خود می‌برند و ده‌ها جنایت ضد بشری دیگر و به همین خاطر دختران کوبانی سلاح گرفتند تا عفت‌شان در امان بماند.

در آخر چند سوال پیش می‌آید که دولت باید به آن جواب بدهد: داعش در افغانستان از کجا آب می‌خورد؟ در ولایت‌های شرقی آیا افراد حزب اسلامی که طالب شده بودند به نام داعش فعالیت می‌کنند؟ آیا در ولایت‌های شمالی، چچینی‌ها وارد خاک افغانستان شده‌اند و بنام داعش فعالیت می‌کنند؟ آیا نیروهای خارجی که متهم به پروازهای مشکوک در شمال بودند در جابجایی داعش نقش داشتند؟ آیا داعش فقط یک نام است برای فشار آوردن بر رقیب‌های درون نظام و قدرت‌های بزرگ جهانی که قد کشیده‌اند؟ کسانی که از شکست داعش در سوریه نگران استند چرا؟

ندیم پارسینا

 

 

Author

About Author

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *